fbpx

F.A.Q.

Hebt u nog vragen? Wellicht vindt u hiertussen uw antwoord! 

—Levertijd en verzenden—

1. Wat is de levertijd van mijn bestelling?
We proberen dezelfde (werk)dag of de eerstvolgende (werk)dag het boek te versturen. Afhankelijk het moment van bestellen en de snelheid van PostNL heb je het boek dus of de volgende (werk)dag in huis en anders binnen 2-3(werk)dagen. In ieder geval proberen wij het zo snel mogelijk in orde te maken!

2. Worden de boeken gesigneerd geleverd?
Standaard wordt er een algemeen gesigneerd exemplaar geleverd zonder extra kosten. Mocht je liever een persoonlijk gesigneerd exemplaar willen of juist helemaal niet gesigneerd, dan kan je dat gerust laten weten. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Het is dan ook een mooi cadeau als je het gesigneerd aan iemand geeft. Een echt mooi Surinaams cadeau. 

3. Wat bedragen de verzendkosten?
Het boek weegt 1,5 kilo, dus dat wordt als brievebuspakje verstuurd. De kosten hiervoor zijn 3,50. Mocht je 2 of meer boeken bestellen, dan wordt het een pakket en bedragen de kosten 5 euro.
Deze prijzen zijn voor adressen in Nederland. Voor adressen in het buitenland liggen de kosten hoger. 

4. Ik heb een kortingscode, hoeveel boeken kan ik daarmee kopen
Ben jij in bezit van een kortingscode, dan kan je deze per bestelling 1x gebruiken. 

—Inhoudelijk—

5. Waarom sta ik of mijn vader/oom/tante/moeder/ neef/broer/zus/vriendin/buurvrouw/vage kennis niet in 1 van de boeken?

Als u er goed over nadenkt dan zou u eigenlijk :
nooit meer naar de film gaan, want u speelt er niet in
nooit meer een tijdschrift lezen, want u staat er niet in
nooit meer televisie kijken, want u bent niet de centre of attention of
nooit meer naar een theater gaan, want u speelt toch niet de hoofdrol.
Wie weet kunnen we u* in deel 3 van ons boek plaatsen!

*of uw vader/oom/tante/moeder/ neef/broer/zus/vriendin/buurvrouw/vage kennis

6. Wanneer kom ik ook in het boek?
Om in het boek te komen moet u in ieder geval van Surinaamse afkomst zijn. De kleur van je paspoort maakt niet uit en ook niet waar je geboren bent. Maar minstens 1 van je ouders is Surinaams, de surinaamse opvoeding was onderdeel van jou groot worden en je hebt Surinaamsse normen, waarden en eten meegekregen. Je moet dus wel echt een binding met Suriname hebben. 
Verder is het ook belangrijk is dat u inspirerend bezig bent (geweest) en dat er info van je te vinden is in de zoekmachines. Maar er zijn nog veel meer factoren die meespelen. Uteindelijk is het een persoonlijk boek van de maker Raul Neijhost met persoonlijke keuzes en allemaal mensen die stuk voor stuk een inspiratie voor hem zijn.
Ook is het belangrijk dat u nog in leven bent. Onze maker is fotograaf en wil dan graag een foto van u maken om in het boek te kunnen plaatsen. Dit klinkt misschien vreemd, maar dagelijks krijgen wij suggesties van helden die ons al voor zijn gegaan. Maar dat past helaas niet in de opzet van ons boek. 

7. Zijn de boeken ook in het engels of komt die ook uit in het engels?
Nee, daar zijn nog geen plannen , vanwege gebrek aan voldoende financien, maar de wil is er zeker voor. Wilt u dit helpen bewerkstelligen, laat ons het gerust weten! 

 

 ———————————— // ————————————–
Trefwoorden:
Surinaams cadeau. Boeken online. bestellen Kerstcadeau man. Cadeau voor hem/haar. Cadeau tip. Boeken kopen. Lezen. Kado voor mannen. Leuke kerstcadeaus. Kerstkado ideeën. leuk cadeau voor vader. Cadeaupakket. Boekentips. Mijn Suriname Surinamers in Nederland. Top boeken. Populaire boeken 2016. Leuke cadeaus voor hem. Origineel cadeau. Kado bezorgen. Suriname Boeken. bestellen via internet. Cadeau voor kerst. Fotoboek Suriname. Cadeau voor ouders. kerstmis Fotoboek kopen Geslaagd cadeau professioneel fotoboek kerstgeschenken. maken van fotoboeken. verjaardagskado bijzondere cadeaus goed boek leuke fotoboeken mooie boeken boeken recensies fotoboek a4